SpaceNed verbindt
de Nederlandse ruimtevaartsector

Info voor nieuwe leden

Het lidmaatschap van SpaceNed biedt voordelen voor de groei van uw onderneming. De basis daarvan wordt gevormd door het krachtige netwerk van SpaceNed leden en hun partners zelf. Daarnaast biedt SpaceNed u de volgende voordelen:

  • Belangenbehartiging: SpaceNed verbindt de ruimtevaartsector om gezamenlijk een krachtig geluid richting te overheid te laten horen en op te treden als stevige partner bij de invulling van internationale en nationale programma’s door de overhead;
  • Exportmarkten: SpaceNed ondersteunt het gezamenlijk betreden en ontwikkelen van exportmarkten en informeert leden over mogelijkheden;
  • Innovatie: SpaceNed benadrukt het netwerkaspect tijdens bijeenkomsten, coördineert de roadmapprocessen bij NSO en bij Topsector HTSM, organiseert op innovatie gerichte events en pleit voor voldoende financiële middelen die innovatie binnen de ruimtevaartsector bevorderen;
  • Kennisdeling: SpaceNed biedt leden een platform om elkaar kunnen ontmoeten en informatie te delen over onderwerpen als ruimtevaart business, kwaliteitsgarantie, wettelijke en contractuele regelgeving etc.

Daarnaast zijn er gemiddeld twee Algemene Leden Vergaderingen (ALV) per jaar en tenminste twee themasessies over actuele onderwerpen.
Mocht er aanleiding zijn om leden tussentijds te informeren over relevante zaken en ontwikkelingen in de branche, dan organiseren we uiteraard extra bijeenkomsten.

Reeds aangesloten leden ontwikkelen en leveren innovatieve high-tech producten en diensten aan de ruimtevaart en ruimtevaart gerelateerde sector. Aangesloten bedrijven variëren qua grootte van 1 tot 300 medewerkers, waarbij bedrijven met grote ervaring van wel 40 jaar op het gebied van ruimtevaarttechnologie zijn aangesloten, maar waar ook plaats is voor kleine en nieuw opstartende ondernemingen.

Neem voor meer informatie contact op met SpaceNed door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Aanmeldformulier SpaceNed

Vul uw bedrijfsnaam in

Maak een keuze
Vul uw voornaam in
Vul uw achternaam in
Vul uw e-mailadres in
Vul uw straatnaam in
Vul uw postcode in
Vul uw woonplaats in
Vul het aantal in
Vul de beschrijving in
Vul het juiste website adres in
Vul uw Kamer van Koophandel nummer in
Ongeldige invoer
U bent een robot!